Politica de confidentialitate

Crazy4Led este denumirea comerciala a SC Crazy 4 Bijoux SRL, persoana juridica cu sediul in Ilfov, Ors. Vluntari,str. I.L.Caragiale, nr. 98, inregistrata la Registrul Comertului sub numarul nr. J23/1703/2014, avand CUI RO33267420, numita in continuare Crazy4Led.

Politica de Confidentialitate are scopul de a va informa asupra activitatilor de prelucrare a datelor cu caracter personal efectuate de Crazy4Led si se aplica tuturor prelucrarilor efectuate de noi, inclusiv interactiunii cu site-ul nostru.

Noi suntem permanent preocupati de asigurarea unei experiente de cumparaturi placuta si in siguranta pentru consumatorii nostri.

Ce fel de Date cu Caracter Personal prelucram?

Colectam si prelucram doar acele date personale ale dumneavoastra care ne sunt necesare pentru a va putea oferi o experienta de cumparare de cea mai inalta calitate cu privire la produsele si serviciile noastre, cat si pentru utilizarea paginii noastre web. Astfel, datele cu caracter personal pe care le prelucram sunt:

Date pentru identificarea dumneavoastra: nume, prenume, nume de utilizator.

Date de contact: adresa fizica (strada, numar, bloc, scara, apartament, localitate, judet), numar de telefon, adresa de e-mail.

Cont bancar si alte informatii financiare pentru desfasurarea relatiei contractuale, daca este cazul.

Date tehnice, inclusiv adresa IP: informatii despre accesul dumneavoastra pe pagina noastra web, in magazinul nostru online, in aplicatiile dezvoltate de noi sau accesarea Newsletterelor, materialelor si comunicarilor pe care vi le trimitem in contul de utilizator, telefonic sau pe e-mail.

Alte date pe care ni le puteti pune la dispozitie.

Cum colectam datele dumneavoastra personale?

Crazy4Led colecteaza in format fizic si electronic doar acele date personale pe care dumneavoastra ni le furnizati in mod voluntar, cat si informatiile disponibile din surse publice, astfel:

  •  in cazul achizitionarii de produse si servicii de la noi sau in discutiile prealabile achizitionarii acestora.
  •  prin intermediul paginii noastre web, cu ocazia inregistrarii in contul dumneavoastra de utilizator/client
  •  atunci cand ne contactati prin e-mail, daca va exprimati interesul cu privire la bunurile si serviciile noastre
  •  astfel aveti libertatea deplina de a ne furniza aceste date personale. Cu toate acestea, in lipsa lor, desfasurarea tranzactiilor in conditii optime nu va fi posibila. De exemplu, daca nu doriti sa ne furnizati o adresa valabila, noi nu va vom putea expedia produsele, iar astfel actul de vanzare-cumparare nu poate fi realizat.

Care este scopul in care va prelucram datele personale si care sunt temeiurile legale ale acestor prelucrari?

Pentru orice prelucrare a datelor dumneavoastra cu caracter personal, Crazy4Led va va informa cu privire la scopul in care se face respectiva prelucrare, astfel:

Achizitionare de bunuri: prelucram toate datele personale pe care ni le puneti la dispozitie, precum si orice alte date care ne sunt necesare pentru vanzarea produselor noastre, cu respectarea prevederilor Termenilor si Conditiilor Crazy4Led si ale dispozitiilor legilor in vigoare privitoare la prelucrarea datelor cu caracter personal si achizitionarile de bunuri, cat si pentru alte activitati si actiuni derivate din incheierea si executarea contractului.

Comunicari si Newslettere: in situatia in care deja ne sunteti client sau daca ne-ati contactat in scop profesional, prelucram datele dumneavoastra personale pe baza interesului legitim de a va transmite comunicari specifice. Daca doriti sa va abonati la Newsletter-ul nostru, la momentul abonarii dumneavoastra (prin intermediul paginii noastre web sau printr-o alta forma de solicitare directa) va vom solicita consimtamantul cu privire la prelucrarea datelor personale pentru a va putea furniza respectivele servicii la care ati solicitat abonarea.

In scopuri legale atunci cand trebuie sa respectam o obligatie legala

Care sunt drepturile dumneavoastra cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal?

Va reamintim ca in calitate de persoana vizata aveti urmatoarele drepturi cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastra personale:

Dreptul de acces la datele personale, respectiv de a va confirma daca datele dumneavoastra cu caracter personal sunt sau nu prelucrate de noi, cat și de a va furniza o copie a datelor dumneavoastră cu caracter personal

Dreptul de a solicita rectificarea sau stergerea datelor cu caracter personal

Dreptul de a solicita restrictionarea prelucrarii datelor cu caracter personal

Dreptul de a va opune prelucrarii datelor cu caracter personal

Dreptul de a solicita portabilitatea datelor cu caracter personal

Dreptul de a va retrage consimtamantul, in orice moment, fara a afecta legalitatea prelucrarii efectuate pe baza consimtamantului inainte de retragerea acestuia

Dreptul de a depune o plangere catre Autoritatea Nationala de Supraveghere privind Prelucrarea Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP)

Daca aveti nelamuriri sau intrebari cu privire la drepturile si prelucrarea datelor dumneavoastra personale sau daca doriti sa ne adresati vreo solicitare sau sa va exercitati oricare din drepturile dumneavoastra cu privire la prelucrarea datelor personale, va rugam sa ne contactati.

Va asiguram ca vom analiza fiecare intrebare sau solicitare si va vom comunica raspunsurile si masurile luate in acest sens cat mai rapid posibil, insa nu mai tarziu de 30 de zile de la momentul inregistrarii solicitarii dumneavoastra. Daca avem nevoie de mai multe informatii din partea dumneavoastra sau daca intampinam dificultati in solutionarea cererii dumneavoastra, va vom informa fara intarziere si cu privire la aceasta situatie.

Daca veti considera ca nu am solutionat toate cererile dumneavoastra sau sunteti nemultumiti de raspunsurile care va sunt oferite, puteti formula o plangere catre ANSPDCP sau va puteti adresa instantelor de judecata competente.

Cat pastram datele dumneavoastra cu caracter personal?

Daca ati optat sa primiti comunicari prin Newsletter, vom stoca datele dumneavoastra pentru a va furniza acest serviciu timp de 2 ani de la ultima dumneavoastra interactiune cu comunicarile transmise. Dupa trecerea acestei perioade de 2 ani, va vom solicita din nou consimtamantul pentru ca dumneavoastra sa puteti beneficia in continuare de Newsletter daca doriti acest lucru.

De asemenea, daca nu mai doriti sa beneficiati de Newsletter-ul nostru si va retrageti consimtamantul, nu vom mai prelucra datele dumneavoastra personale in acest scop.

Ca regula generala, vom sterge datele dumneavoastra personale atunci cand acestea nu mai sunt necesare pentru scopurile in care au fost colectate sau cand va retrageti consimtamantul in situatia in care prelucrarea datelor dumneavoastra se intemeiaza pe consimtamant. Reprezinta exceptii de la aceasta regula cazurile in care prelucrarea datelor personale este necesara in baza unor prevederi legale sau daca suntem indreptatiti sa continuam respectiva prelucrare. De asemenea, datele dumneavoastra personale vor putea fi pastrate de catre noi pentru o perioada mai mare fata de cele indicate anterior, numai in acele situatii in care stergerea imediata a acestora ar necesita suprascrierea sistemelor noastre de back-up si recuperare in caz de dezastru.

Ce se intampla cu datele personale in raport cu alte persoane?

Crazy4Led nu divulga si nu transfera datele dumneavoastra personale catre terti, exceptie fiind situatiile in care divulgarea sau transferul este necesar ori daca suntem obligati prin lege, va vom informa in cel mai scurt timp posibil asupra acestui fapt, cu exceptia cazului in care legea aplicabila ne interzice sau ne impiedica sa facem o astfel de informare.

In cazul in care vom divulga sau transfera datele dumneavoastra personale catre terti, vom face acest lucru cu respectarea dispozitiilor legale aplicabile si cu adoptarea de masuri pentru protectia, integritatea si securizarea acestora.

Cum securizam datele cu caracter personal?

Toate datele personale prelucrate de catre Crazy4Led sunt protejate impotriva amenintarilor, prin masuri electronice si fizice de securitate si infrastructura IT corespunzatoare, dar si prin proceduri interne de management de personal si acces ce asigura descoperirea, notificarea si documentarea oricaror eventuale incalcari ale securitatii datelor cu caracter personal.

In situatia putin probabila a unei incalcari a securitatii datelor dumneavoastra cu caracter personal, daca descoperim o astfel de incalcare cu risc pentru drepturile si libertatile dumneavoastra, vom notifica Autoritatea Nationala de Supraveghere privind Prelucrarea Datelor cu Caracter Personal (in continuare ANSPDCP), si va vom informa cu privire la aceasta situatie.

Actualizarea Politicii de Confidentialitate

Va recomandam sa accesati periodic aceasta sectiune intrucat in masura in care vom modifica prezenta Informare, vom publica o noua versiune actualizata pe aceasta pagina web, Informare care o va inlocui pe prezenta.

Daca nu ati gasit raspuns intrebarilor dumneavoastra in acest document sau daca aveti orice alte nelamuriri cu privire la datele dumneavoastra personale si/sau modul in care le prelucram va rugam sa ne contactati folosind oricare din metodele de mai jos

Adresa de e-mail: contact@crazy4led.ro

Telefon: 0770.967.100 Leu Valentin